• Downforcetraining sivusto
  • DFT logo
  • Reeniä
  • Downforcer -voimalauta

Websivut DownforceTrainingille

Saimme kunnian toteuttaa, meidän mittakaavassa melko massiivisen kokonaisuuden Downforcetrainingille.

 

Kaikki alkoi logosuunnittelulla, minkä jälkeen jatkoimme yritysilmeen hiomiseen. Kun ilme oli saatu kasaan, projekti jatkui harjoitusvideoiden kuuvaamisella. DFT oli varannut Hakametsän Jäähallin kuvauksia varten ja videoilla esiintyy ja opastaa Tuomas Nieminen, entinen Olympiaedustaja ja nykyinen ammattivalmentaja. Suomen pikaluistelumaajoukkue, Norge Skøte Akademi! Lätkävideoilla näet kuinka Kristian Kuusela ( Liigan paras pelaaja 2015-2016) harjoittelee laukaustaan. Videoiden lisäksi samana kesäkuun päivänä kuvattiin kaikki websivujen valokuvat.

 

Seuraavaksi suunnittelimme responsiiviset websivut (jälleen wordpressillä) ja avasimme Finqun päälle rakennetun verkkokaupan. Verkkokauppaa ja nettisivuja varten kuvasimme lisäksi melkoisen määrän tuotekuvia.

 

Nettisivujen erikoisfeaturena voitaneen pitää harjoituspankkia. Rekisteröityneet käyttäjät (rekisteröinti täysin ilmaista) löytävät harjoituspankista nelisenkymmentä harjoitusvideota.

 

Downforcetrainingin tiimoilta on tulossa vielä paljon jatkoa. Suomensivut ovat nyt avattu, mutta jatkossa yritys keskittyy markkinoimaan tuotteitaan ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Eli kieliversioita tulee useita.

Date

elokuu 24, 2016

Category

LOGO & PRINTTIMEDIA, VALOKUVAUS, WEBDESIGN & DIGIMEDIA

Tags
nettisivut, tuotekuvaus, valokuvaus, verkkokauppa, websuunnittelu